Training: Anders Denken, Gelukkiger Leven

8 live webinar sessies van 1.5 uur
Deelname aan dit webinar kost € 197,00. Na aanmelding wordt het betaalproces automatisch gestart.
Bekijk webinar

Training van 8 sessies

Deze training gaat jou helpen om je doelen in het leven helder te krijgen, deze doelen te bereiken, succesvoller te worden, gelukkiger te zijn, je gedachten te ordenen, de regie weer in eigen handen te nemen en nog veel meer. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Heel veel cursisten hebben gelukkig het tegendeel bewezen en ook jij bent het waard om jezelf een ander leven te gunnen!

Mogelijk ben je op deze pagina gekomen nadat je mijn gratis webinar hebt gevolgd. Dat was eigenlijk sessie 1. Hierin zijn de eerste beginselen al uitgelegd. Mocht je deze gemist hebben, geen nood, je kunt hiervoor apart inschrijven via www.toonaangevendecoaching.nl waarna de sessie direct te bekijken is.

Data en inhoud
De training vindt plaats middels live webinars. Deze zijn in januari 2019 opgenomen en zijn na inschrijving direct beschikbaar. 

Een trainingssessie duurt ongeveer anderhalf uur. In iedere sessie behandel ik theorie met daarbij veel praktijkvoorbeelden. Vervolgens krijg je oefeningen van me waar je in je eigen tijd mee aan de slag gaat. Hou er rekening mee dat die oefeningen je een paar uur per week kunnen kosten. In de tussentijd kun je het webinar gewoon terugkijken om bijvoorbeeld nogmaals de theorie te beluisteren.

Inschrijven en praktische informatie
Je kunt je via deze pagina inschrijven voor de training bestaande uit 8 webinars. De kosten voor de training zijn 197 euro. Dit bedrag kun je bij de inschrijving online betalen. De eerste training is na betaling direct beschikbaar. Toegang tot de volgende sessies ontvang je per email.

Je kunt het webinar via iedere webbrowser bekijken (Chrome, Firefox, Edge, IE) maar ook op je telefoon of op je tablet.

Heb je nog vragen schroom dan niet om contact op te nemen. Mocht je een urgente vraag of een persoonlijke situatie hebben waardoor een persoonlijk traject wellicht beter is, dan kun je contact opnemen met info@toonaangevendecoaching.nl of bel me even op 06-24245297.

Tot in het eerste webinar!

Kim van den Heuvel
Presentatie door
Kim van den Heuvel

Anders Denken, Gelukkiger Leven

Opnamen van ​live webinars

Deel dit webinar